Julián, Berbel, Araco i Ruiz gaudeixen de la 'festa del Voleibol' a l'All Star de Superlliga femenina

La representació del Volei Sant Cugat al Partit de les Estrelles / Foto: Juan Alonso

Voleibol

Publicat el 29/des/17 per Dani Aguilà

Les jugadores del DSV-Club Voleibol Sant Cugat Sara Julián, Aina Berbel i Sílvia Araco, i l'entrenador de l'equip, Rafa Ruiz, han participat aquest dijous a l'All-Star 2017 de Superlliga femenina, que ha reunit els millors noms de la competició en un partit d'exhibició al Palacio Multiusos de Guadalajara, ple fins la bandera amb uns 4.000 aficionats. Els quatre representants del Volei Sant Cugat, així com la santcugatenca Raquel Brun, del Barça, han gaudit d'una experiència 'molt enriquidora' i han posat de manifest el bon moment del club vermell-i-negre.

Aina Berbel, com a titular, i també Sara Julián, van jugar amb l'Equip Verd, codirigit pel tècnic Rafa Ruiz, i es van endur la victòria (22-25, 25-18 i 15-11) per davant de l'Equip Morat, on jugaven Sílvia Araco i Raquel Brun, aquesta última al sis inicial.

L'entrenador del Volei Sant Cugat explica que el resultat queda 'en un segon pla' perquè l'experiència de l'All Star va molt més enllà.

Rafa Ruiz

Va ser una festa del volei, amb un pavelló ple fins la bandera per veure un dels millors partits que es poden veure a Espanya. L'organització va ser espectacular i tant les jugadores com els tècnics ho hem pogut gaudir molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Rafa Ruiz considera que l'alta representació santcugatenca 'parla de la bona feina que s'està fent' al club i creu que és 'molt interessant' tant per les jugadores com pels tècnics compartir vivències amb les milors jugadores de la lliga i aprendre de les maneres de fer dels altres.