Un mal DSV-Volei Sant Cugat es veu superat per un CV Barcelona molt superior


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd (3-1) a la pista del CV Barcelona en el primer partit de la segona volta a la Superlliga. Les santcugatenques s'han vist superades per un conjunt barceloní que ha demostrat més efectivitat a la xarxa. El conjunt de Rafa Ruiz ocupa la setena posició amb 17 punts.

El conjunt santcugatenc ha sortit adormit en el primer set i les barcelonines ho han aprofitat per endur-se el primer parcial (25-17). El segon ha estat molt igualat amb intercanvis constants en el marcador i ha caigut del bàndol local (25-23). En el tercer set, ha arribat la reacció de les santcugatenques que s'han despertat i s'han imposat (19-25). Aquest tercer parcial ha estat un miratge perquè en el quart només ha existit un equip, el CV Barcelona. Les blaugranes s'han imposat (25-16) i s'han endut el triomf.

El tècnic del CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que el seu equip no ha entrat en el partit en cap moment.

Rafa Ruiz

No hem afrontat el partit com es mereixia. No hem estat a l'alçada i hem fet molts errors. Ens han superat en tot moment.


Les de Rafa Ruiz rebran dissabte de la setmana que ve el Juvasa, sisè amb 18 punts, un més que les santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.