El Volei Sant Cugat s'enfronta a un rival directe a la Superlliga, el Cajasol Juvasa Voley


  • Comparteix:

Carla Moreira i les seves companyes intentaran sumar de nou a casa / Font: Vicenç Serra

Carla Moreira i les seves companyes intentaran sumar de nou a casa / Font: Vicenç Serra

El Club Voleibol Sant Cugat es veu les cares aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda amb el Cajasol Juvasa Voley de Dos Hermanas, rival directe a la part central de la classificació de la Superlliga Femenina. Les de Rafa Ruiz sumen 17 punts pels 18 de les andaluses, i tornen a jugar a Valldoreix després de dues jornades seguides sense fer-ho. El Cajasol arriba afamat de punts, tenint en compte que ha encadenat quatre derrotes seguides.

Després de caure davant el CVB Barça en el duel català, el Volei Sant Cugat tornarà a tenir al costat la seva afició per guanyar un partit que li permeti avançar una posició. Les vermell-i-negres esperen fer valer el mal moment pel qual passa el Cajasol, que ha encadenat una sèrie de resultat negatius que l'han allunyat de la part capdavantera. El rendiment com a visitants de les de Dos Hermanas és de quatre derrotes i dues victòries, això sí, dos triomfs contundents: per 0 a 3 davant Volei Playa Madrid i Aguere Ciudad de Laguna.

El precedent afavoreix les santcugatenques: a la jornada 2 va superar el Cajasol a domicili (2-3), un bon record que intentarà repetir aquest dissabte per fer encara més gran el marge del balanç favorable com a local: de moment, tres victòries i dues ensopegades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.