El DSV-Voleibol Sant Cugat se situa sisè a Superlliga després de superar el Cajasol


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat supera de manera clara el CV Cajasol (3-0) a la tretzena jornada de Superlliga. Les santcugatenques han fet un partit molt complet i aconsegueixen el primer 3 a 0 de la temporada, a més de superar les andaluses a la classificació i situar-se sisenes.

Les santcugatenques s'han refet de la derrota de l'última jornada contra el CVB Barça i han guanyat sense gaire oposició un Cajasol que s'ha deixat la sisena plaça a Valldoreix. Des del principi, les de Rafa Ruiz s'han mostrat molt intenses i encertades en totes les facetes del joc i s'han imposat en els dos primers sets per 25 a 19 i 25 a 22. En el tercer han patit més per la millora de les visitants, però han sabut reaccionar i també emportar-se el set per 25 a 18.

És la primera vegada des de l'inici de la temporada que el Volei Sant Cugat guanya sense perdre cap set. El tècnic, Rafa Ruiz, creu que aquest triomf els marca el camí a seguir.

Rafa Ruiz

Crec que hem jugat molt bé, hem dominat els dos primers sets i en el tercer ens ha costat més, però hem reaccionat. És el primer tres a zero de la temporada que ens dóna tranquil·litat.


La setmana que ve les vermell-i-negres visiten l'Haro Rioja, l'avantpenúltim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.