El DSV-Voleibol Sant Cugat suma un triomf de prestigi davant l'Avarca Menorca

Voleibol

Publicat el 27/gen/18 per Pedro Miserachs

El DSV-Voleibol Sant Cugat dona la sorpresa de la jornada i es desfà de l'Avarca Menorca (3-1) un dels equips capdavanters de la Superlliga femenina. Les santcugatenques han estat superiors a un conjunt balear que, tot i la igualtat en el marcador, ha estat incòmode en tots els sets. El Volei Sant Cugat avança fins la sisena posició amb 23 punts.

Les noies de Rafa Ruiz han fet un gran partit i han superat amb solvència l'Avarca Menorca en quatre sets. La igualtat ha estat la tònica dels primers minuts i les santcugatenques s'han endut la mànega de manera ajustada (25-23). El resultat ha estat el mateix en el segon set (25-23), tot i que les vermell-i-negres han estat més encertades en el joc. En el tercer set, les visitants s'han refet i ben aviat han agafat un clar avantatge, tot i que al final han guanyat de manera ajustada (23-25).

Ha estat en el quart set (25-14) quan les santcugatenques han estat molt superiors i han certificat un gran triomf contra un dels equips punters de la lliga. El tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, destaca la importància de la victòria.

Rafa Ruiz

Tothom que ve aquí pateix. Ens dóna tranquil·litat i moral per a l'equip, que ens feia molta falta.

La setmana que ve les santcugatenques reben un rival encara més complicat. El líder, el Logronyo, visitarà el pavelló de Valldoreix dissabte a la tarda.