El DSV-Volei Sant Cugat disputa un matx d'alçada davant el Gran Canària, segon classificat


  • Comparteix:

El partit es disputarà a una hora poc habitual per culpa de la celebració de la Superlliga Junior  Font: Horacio Barrios

El partit es disputarà a una hora poc habitual per culpa de la celebració de la Superlliga Junior Font: Horacio Barrios

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat rep el Gran Canaria a la jornada 18 de Superlliga en un duel entre dos conjunts que lluiten per entrar a la fase d'ascens pel títol aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda. Les santcugatenques, sisenes, s'enfronten amb el conjunt canari que ocupa la segona plaça i és un dels favorits per guanyar la competició. Les de Rafa Ruiz arriben a la cita en una bona dinàmica després de competir de tu a tu amb el líder, el Logroño, i superar el penúltim classificat, el Voley Playa Madrid.

La línia ascendent del conjunt santcugatenc l'ha permès afiançar-se la sisena posició de la Superlliga Femenina. L'equip no només s'ha consolidat a la màxima categoria del voleibol estatal sinó que ha posat en un compromís als equips dominadors de la categoria. Les de Rafa Ruiz van superar l'Avarca Menorca, el cinquè, fa tres jornades i van fregar la proesa davant el líder, el Logroño.

Amb aquesta dinàmica les santcugatenques s'omplen de valentia per rebre el segon classificat, el Gran Canaria. Tot i ser segones, les rivals són a 12 punts del Logroño i acumulen un balanç de 13 victòries i quatre derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.