El CV Haris passa per sobre del DSV-Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: RFEVB

Imatge d'arxiu / Foto: RFEVB

El DSV-Voleibol Sant Cugat cau (3-0) en la seva visita al Dimurol Lybis CV Haris en la jornada dinou de Superlliga femenina. Les de Rafa Ruiz no han estat encertades i el conjunt canari ha superat clarament a un Sant Cugat que es manté setè amb 27 punts.

El conjunt de Tenerife ha solventat el partit per la via ràpida i ha guanyat de manera clara els tres sets, 25 a 16 en el primer i un doble 25 a 18 en el segon i tercer set. Les de Rafa Ruiz no han tingut possibilitats en cap moment de capgirar el marcador i les locals, que han demostrat perquè són segones i aspirants al títol, han estat superiors en totes les facetes del joc, davant un desdibuixat Voleibol Sant Cugat. Cal dir que el CV Haris es jugava mantenir la segona plaça de cara a la seva participació en la Copa de la Reina la setmana que ve, quan no hi haurà competició de lliga.

El tècnic del Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que han comés molts errors i en cap moment han tingut possibilitats.

Rafa Ruiz

No hem estat en cap moment còmodes en el partit. Les sensacions han estat molt dolentes, amb molts errors i en cap moment en pogut entrar.


D'aquí a dues setmanes, les de Rafa Ruiz juguen a casa i reben la visita del Arona Tenerife Sur, tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.