El DSV-Volei Sant Cugat rep l'Arona Tenerife Sur a l'avantpenúltima jornada de lliga


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat afronta el tram final de temporada / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat afronta el tram final de temporada / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat es veu les cares aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a Valldoreix amb l'Arona Tenerife Sur, un dels equips revelació de la Superlliga Femenina, a l'avantpenúltima jornada de competició. Les de Rafa Ruiz són vuitenes amb 27 punts i ja no poden accedir a les quatre primeres posicions, les que es jugaran el títol. Precisament les canàries són quartes i marquen el tall dels llocs de play-off.

Finalment, el Club Voleibol Sant Cugat no podrà acabar la fase regular lluitant per les places de play-off. Ara bé, la temporada ha estat meritòria i les santcugatenques han mostrat un rendiment molt millor que el protagonitzat pels equips de la part baixa de la taula, zona que ja han abandonat les de Rafa Ruiz. A més, el Volei Sant Cugat pot acabar sisè, un al·licient prou vàlid com per fer front un Arona Tenerife Sur que, de la seva banda, intentarà tancar la classificació per aquesta fase pel campionat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.