El Volei Sant Cugat no pot regalar una victòria a l'afició en l'últim partit d'una temporada notable

Voleibol

Publicat el 24/mar/18 per Oriol Petit

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha perdut l'últim partit de lliga davant l'Alcobendas (1-3) i tanca amb regust amarg una temporada molt meritòria a a Superlliga femenina. Les santcugatenques lfinalitzen en vuitena posició després de caure en un matx marcat per la manca d'objectius dels dos equips.

El Volei Sant Cugat ha arrencat millor el partit i de seguida ha agafat avantatge en el primer set. Tot i que l'Alcobendas han capgirat el marcador a mitja mànega, finalment les locals s'han endut el primer punt (25-21). Al segon set, en canvi, les madrilenyes han anat sempre per davant i s'han imposat per un ajustat 24-26.

L'Alcobendas ha mantingut el seu domini en l'inici del tercer set i ha obert forat, però les santcugatenques han reaccionat a temps amb un gran parcial de 8-0 per retornar la igualtat al marcador. En un final que podria haver-se decantat per a qualsevol dels dos costats, les visitants s'han adjudicat el triomf per 27-29. Màxima igualtat també al quart set, en què l'Alcobendas ha certificat el triomf definitiu (24-26).

El tècnic del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que cap dels dos equips ha fet un gran partit i lamenta la derrota, tot i posar en valor la feina de tot l'any.

Rafa Ruiz

No ha estat un partit maco de volei. L'ambient era fred i potser ens hem posat més pressió per voler tancar l'any bé. Això no enterboleix la gran feina i sensacions de tota la temporada.

Al final del partit, l'equip ha regalat pilotes de volei a l'afició per agrair el suport rebut al llarg de tot el curs.