El juvenil del DSV-Volei Sant Cugat guanya el Campionat de Catalunya i ja prepara l'Estatal


  • Comparteix:

El juvenil del DSV-Volei Sant Cugat. campió de Catalunya / Font: Nuria Terribas

El juvenil del DSV-Volei Sant Cugat. campió de Catalunya / Font: Nuria Terribas

El juvenil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat s'ha proclamat campió de Catalunya després de superar (3-0) el Sant Just a falta de dues jornades per acabar la competició regular. El conjunt, entrenat per Leo Paserine, es troba invicte després d'haver sumat tots els partits amb victòries. Les santcugatenques disputaran el Campionat d'Espanya des d'aquest dimarts i fins dissabte a les Canàries.

El conjunt juvenil del DSV-Volei Sant Cugat ha assolit un nou èxit aquesta temporada amb el Campionat de Catalunya i suma el primer títol després de finalitzar subcampió de la Superlliga Júnior. L'equip santcugatenc afronta ara un nou repte al Campionat d'Espanya. Les de Leo Paserine han quedat enquadrades al grup G amb La Calzada, Haris i Marbán.

Quatre jugadores del juvenil ja han jugat amb el primer equip a la Superlliga femenina: Aina Berbel, Andrea Bové, Núria de León i Natalia Matamoros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.