El Volei Sant Cugat torna a topar amb el Barça i acaba cinquè el Campionat d'Espanya juvenil


  • Comparteix:

El juvenil del Volei Sant Cugat / Font: Cedida

El juvenil del Volei Sant Cugat / Font: Cedida

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat juvenil ha tornat a topar amb el CVB Barcelona i s'ha quedat fora de la lluita per les medalles al Campionat d'Espanya. Les santcugatenques van caure als quarts de final davant les blaugranes, de nou, al tie break, i finalment han acabat en cinquena posició després de superar el Zalaeta (3-2) en el darrer enfrontament. El Barça ja va superar el Volei Sant Cugat a la final de la Superlliga Júnior Femenina, mentre que a la fase regular del Campionat de Catalunya sí que han sortit vencedores les de Leo Passerine.

Després d'arribar a la ronda dels vuit millors invicte, el Volei Sant Cugat arribava amb ganes de desfer la dinàmica davant el Barça, conscient del seu potencial per endur-se el triomf. Al primer set l'equip va sortir en forma, i el va poder tancar amb solvència (18-25), i al segon va demostrar que tenia capacitat de reacció tot i que la mànega va acabar caient del bàndol barceloní (25-23). Al tercer set, de nou, l'equip de Passerine es va imposar amb comoditat (22-25), situació oposada que al quart període (25-19).

Va ser al tie break quan l'equip va tornar a mostrar ansietat i va rememorar vells fantasmes, i el Barça va dominar millor els tempos emocionals i es va acabar enduent el set (15-6), el matx i el passi a semifinals. El tècnic, Leo Passerine, lamentava l'oportunitat perduda.

Leo Passerine

Ens sap greu perquè teníem moltes expectitatives per lluitar per les medalles. Hem tingut un gran rival.


Finalment, en el partit pel cinquè o sisè lloc, el Volei Sant Cugat ha superat el Zalaeta en un matx decidit també al desempat (25-18/25-19/17-25/20-25/15-11).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.