El Volei Sant Cugat torna a topar amb el Barça i acaba cinquè el Campionat d'Espanya juvenil

El juvenil del Volei Sant Cugat / Font: Cedida

Voleibol

Publicat el 4/mai/18 per Dani Aguilà

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat juvenil ha tornat a topar amb el CVB Barcelona i s'ha quedat fora de la lluita per les medalles al Campionat d'Espanya. Les santcugatenques van caure als quarts de final davant les blaugranes, de nou, al tie break, i finalment han acabat en cinquena posició després de superar el Zalaeta (3-2) en el darrer enfrontament. El Barça ja va superar el Volei Sant Cugat a la final de la Superlliga Júnior Femenina, mentre que a la fase regular del Campionat de Catalunya sí que han sortit vencedores les de Leo Passerine.

Després d'arribar a la ronda dels vuit millors invicte, el Volei Sant Cugat arribava amb ganes de desfer la dinàmica davant el Barça, conscient del seu potencial per endur-se el triomf. Al primer set l'equip va sortir en forma, i el va poder tancar amb solvència (18-25), i al segon va demostrar que tenia capacitat de reacció tot i que la mànega va acabar caient del bàndol barceloní (25-23). Al tercer set, de nou, l'equip de Passerine es va imposar amb comoditat (22-25), situació oposada que al quart període (25-19).

Va ser al tie break quan l'equip va tornar a mostrar ansietat i va rememorar vells fantasmes, i el Barça va dominar millor els tempos emocionals i es va acabar enduent el set (15-6), el matx i el passi a semifinals. El tècnic, Leo Passerine, lamentava l'oportunitat perduda.

Leo Passerine

Ens sap greu perquè teníem moltes expectitatives per lluitar per les medalles. Hem tingut un gran rival.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Finalment, en el partit pel cinquè o sisè lloc, el Volei Sant Cugat ha superat el Zalaeta en un matx decidit també al desempat (25-18/25-19/17-25/20-25/15-11).