El cadet A del DSV-Club Voleibol Sant Cugat es proclama Campió de Catalunya a la pista del Lleida


  • Comparteix:

L'equip entrenat per Lluc Forn s'ha proclamat campió de Catalunya / Font: Volei Sant Cugat

L'equip entrenat per Lluc Forn s'ha proclamat campió de Catalunya / Font: Volei Sant Cugat

El cadet A del DSV-Club Voleibol Sant Cugat s'erigeix com a Campió de Catalunya amb un treballat triomf (2-3) a la pista del Lleida quan només resten dues jornades de la Primera Divisió. L'equip de Lluc Forn s'ha imposat amb solvència a la lliga per obtenir un bitllet pel Campionat d'Espanya que se celebra a Castelló del 13 al 17 de juny. Les santcugatenques són un pas més a prop de certificar l'objectiu de la temporada, quedar entre els quatre millors equips del panorama estatal.

Després de signar la primera plaça a la fase regular, el Cadet A del DSV-Club Voleibol Sant Cugat s'ha proclamat campió de lliga entre els vuit millors equips de Catalunya. Les noies de Lluc Forn han aconseguit l'objectiu a la pista d'un Lleida que no els hi ha posat les coses fàcils, però que finalment ha sucumbit davant el potencial santcugatenc per un ajustat 2 a 3.

Les santcugatenques encara han de disputar les dues últimes jornades davant el CV Vall d'Hebron i el Voleibol Sant Just. Després l'equip disputarà la fase final l'últim cap de setmana de maig amb la mirada posada al Campionat d'Espanya, amb la convicció de situar-se entre els vuit equips més en forma. Ho ha explicat el tècnic de l'equip, Lluc Forn.

Lluc Forn

L'objectiu és quedar entre els vuit primers. Arribar a les semifinals o la final seria un èxit.


L'equip jugarà l'últim partit de lliga al pavelló de Valldoreix la setmana que ve davant el CV Vall d'Hebron.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.