Remodelació a fons al DSV-Volei Sant Cugat per a la nova temporada a Superlliga


  • Comparteix:

D'esuqerra a dreta, Mireia Orozco i Aitana Garcia

D'esuqerra a dreta, Mireia Orozco i Aitana Garcia

Mireia Orozco, Aitana Garcia i Guadalupe Rosell són les primeres incorporacions del primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat per a la nova temporada. Orozco i Garcia procedeixen del CV Barcelona i ja havien jugat al club santcugatenc. Rosell arriba del grup de tecnificació de la selecció espanyola de Sòria. Les baixes són quatre jugadores referents la temporada passada, Carla Moreira, Silvia Araco, Marta Garcia i Taylor Paulson.

Baixes significatives

El conjunt santcugatenc ha patit la marxa de quatre jugadores que tenien un pes important en el joc de les de Rafa Ruiz. Carla Moreira i Silvia Araco han liderat l'equip a les dues últimes temporades. Marta Garcia també ha estat clau en aquest primer any al club juntament amb Taylor Paulson. Les quatre seran baixa. Carla Moreira té peu i mig a França, Silvia Araco fitxa pel CV Barcelona, Marta Garcia s'incorpora a l'Esplugues de Superlliga 2 i Taylor Paulson torna als Estats Units.

Incorporacions que retornen al club

Mireia Orozco i Aitana Garcia tornen al DSV-Club Voleibol Sant Cugat procdent del CV Barcelona. Orozco actua de punta i també oposada. Garcia juga de lliure. Guadalupe Rosell també s'incorpora com a central. Natalia Matamoros i Andrea Silva que encara són juvenils també formaran part de la plantilla del primer equip i arriben cedides de la Blume.

Una incorporació internacional

El club cerca una punta internacional per tancar la plantilla. La direcció esportiva treballa per reforçar l'equip en aquesta posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.