Sara Bisbe es trenca el lligament creuat anterior a la Lliga Universitària dels Estats Units


  • Comparteix:

Sara Bisbe s'ha lesionat a la lliga universitària dels Estats Units de volei / Font: Alan Schaefer

Sara Bisbe s'ha lesionat a la lliga universitària dels Estats Units de volei / Font: Alan Schaefer

La jugadora santcugatenca de voleibol Sara Bisbe s'ha trencat el lligament creuat anterior en el partit de semifinals de conferència de la LLliga universitària dels Estats Units (NCAA Division II) amb el seu equip, l'Adelphi University de Nova York. Bisbe ha tancat la tercera temporada en aquest campionat i aprofitarà per operar-se per tornar en òptimes condicions per a l'inici de la nova campanya.

Sara Bisbe, jugadora formada al DSV Club Voleibol Sant Cugat, ha rebut rebut la menció d’honor de l’Associació Americana d’Entrenadors de Voleibol (AVCA) després de disputar la competició final de Conferència amb unes xifres espectaculars. Bisbe es troba en el top 5 de les jugadores de la lliga amb millor número de remats, 409, i 67 punts de sacada és el balanç de la santcugatenca. Aquest fet li ha servit per entrar a l'equip ideal de la regió. Bisbe entra a formar part d’una selecció de jugadores destacades en la lliga universitària americana de voleibol femení. La nota negativa és la lesió que l'aparta de les pistes, tot i que la competició ja ha finalitzat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.