Colleen King deixa la disciplina del DSV-Club Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Colleen King causa baixa al DSV- Club Voleibol Sant Cugat

Colleen King causa baixa al DSV- Club Voleibol Sant Cugat

La nord-americana Colleen King causa baixa a la plantilla del DSV-Club Voleibol per decisió pròpia. King, que va arribar lesionada a la pretemporada, es va recuperar, però tot i tenir l'alta mèdica ha preferit marxar de l'entitat santcugatenca. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, ressalta que aquesta baixa suposa un contratemps perquè era una de les jugadores importants de la plantilla. Ruiz ha avançat que incoporaran una nova jugadora en dues setmanes i que actuarà de recpetora-punta.

Colleen King va ser la darrera incoporació de la plantilla a l'estiu i també ha estat la primera en abandonar la disciplna santcugatenca. La baixa de King ha obligat a cercar una jugadora del mateix perfil que arribarà en dues setmanes a la ciutat. L'equip és avantpenúltim i encara no ha guanyat cap partit, però ha tingut opcions de triomf en tots els enfrontaments. L'entrenador, Rafa Ruiz, destaca que la marxa de Colleen suposa un daltabaix per a la plantilla perquè era una jugadora important a l'esquema del conjunt santcugatenc.




Rafa Ruiz

La marxa de Colleen genera problemes perquè l'equip estava dissenyat amb ella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.