Casorrán: 'La primera victòria arribarà per al Volei, no cal generar una situació d'alarma'


  • Comparteix:

El psicòleg esportiu del DSV Volei Sant Cugat, Albert Casorrán / Font: Cugat.cat

El psicòleg esportiu del DSV Volei Sant Cugat, Albert Casorrán / Font: Cugat.cat

El psicòleg esportiu del primer equip del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Albert Casorrán, ha ressaltat que el primer triomf de l'equip a la Lliga Iberdrola arribarà i que cal mantenir l'estabilitat del grup amb la confiança individual i col·lectiva amb la feina feta. Casorrán creu que s'ha de mantenir la forma de treball i evitar una sensació d'alarma que no existeix perquè s'està fent una molt bona feina.

Sense victòries, però puntuant

Després de cinc jornades de competició, l'equip encara no sap el que és guanyar, però ha tingut opcions de triomf en tots els partits. La primera jornada va ser amb derrota (0-3) davant el CV Barcelona, però amb parcials molt ajustats en tot moment. El conjunt de Rafa Ruiz també ha caigut derrotat a les quatre últimes jornades, però de manera ajustada (3-2). El psicòleg esportiu del primer equip del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Albert Casorrán, referma l'aposta de treball que s'està fent aquesta temporada. Casorrán ressalta que cal enfocar la situació amb tranquil·litat i amb la mateixa dinàmica.




Albert Casorrán

Cal mantenir la forma de treball i l'estabilitat del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.