Presència del DSV Volei Sant Cugat a l'All Star de la Lliga Iberdrola


  • Comparteix:

Imatge del míster santcugatenc / Foto: Cugat.cat

Imatge del míster santcugatenc / Foto: Cugat.cat

L'entrenador del DSV-Club Voleibol Sant Cugat Rafa Ruiz serà un dels tècnics presents a l'All Star de la Lliga Iberdrola que se celebrarà el 29 de desembre. La Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) ha donat a conèixer aquest divendres els noms dels integrants dels dos equips que disputaran el partit i dels entrenadors que els dirigiran. En aquest sentit, Ruiz dirigirà conjuntament Bep Llorens, el tècnic de l'Avarca Menorca, l'equip blanc, format per diferents jugadores entre les quals destaquen les del conjunt santcugatenc Aina Berbel i Mireia Orozco.

Per altra banda, l'equip verd estarà dirigit per Leonel Passerine i Juan Diego García, entrenadors del Granadas de Elche i el Logroño respectivament. El partit es jugarà al poliesportiu Pisuerga de Valladolid a partir de les vuit del vespre, i coincidirà amb la celebració de la Copa d'Espanya cadet i juvenil.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.