El Volei Sant Cugat suma la vuitena derrota consecutiva i cau a l'última posició de la lliga

Les vermell-i-negres no aixequen el cap i tornen a perdre en un partit on les rivals han estat superiors en tot moment

Voleibol

Publicat el 1/des/18 per Pau Vázquez

El DSV Club Volei Sant Cugat sucumbeix a casa davant La Laguna (0-3) i firma una nova derrota que deixa a les vermell-i-negres dins d'un cercle negatiu d'ànims. Les de Rafa Ruiz no han tingut opcions davant un rival ben plantat a la pista i que ha estat superior tant en la faceta defensiva com l'ofensiva, liderat per les jugadores Diouf i Meñana. Amb aquesta desfeta, l'equip santcugatenc cau fins l'última posició de la Lliga Iberdrola amb quatre punts. A la propera jornada, l'equip s'enfrontarà al Juvasa Voley, rival directe al ser el penúltim classificat.

Nova derrota de l'equip santcugatenc, que ha iniciat el partit mantenint la dinàmica de les darreres jornades. Les vermell-i-negres s'han vist àmpliament superades per les rivals, que han aconseguit obrir una escletxa en el marcador gràcies a la potència ofensiva i endur-se el primer set per 18 a 25.

L'equip santcugatenc, però, ha semblat despertar al segon període, on han plantat més cara i posar-se per davant en el marcador en els darrers punts. L'efectivitat de La Laguna i la seva superioritat dirigida per les jugadores Diouf i Meñana ha estat suficient per guanyar per la mínima el segon set amb un resultat de 23 a 25.

A l'últim i definitiu set, els papers s'han mantingut, amb un Volei Sant Cugat que en alguns moments ha semblat desconnectar del partit després de perdre l'anterior set. Les visitants ben aviat han endosat un parcial a les vermell-i-negres que els hi ha donat la confiança i la tranquil·litat per acabar guanyant, també, el tercer set per 18 a 25.

L'entrenador de l'equip, Rafa Ruiz, ha explicat a Cugat.cat que les derrotes 'estan començant a pesar i fan mal anímicament'.