El Volei Sant Cugat planta cara però sucumbeix davant la superioritat del Logroño

El conjunt vermell-i-negre no pot superar el conjunt de La Rioja, que continua líder invicte de la competició

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat no dóna la sorpresa i cau a casa davant el Logroño (0-3) a la desena jornada de la Lliga Iberdrola. Les vermell-i-negres s'han vist superades per les líders de la competició, que allarguen la seva ratxa d'imbatibilitat una setmana més. El potencial de les visitants en atac i en defensa ha estat suficient perquè els tres punts marxin finalment cap a La Rioja. Les santcugatenques posaran fi a la primera volta de la lliga dissabte que ve a la pista de l'Alcobendas, conjunt de la part mitja de la taula.

El primer set ha servit perquè l'equip visitant demostrés per què és el líder de la competició. El conjunt dirigit per Juan Diego García s'ha mostrat ordenat en defensa i contundent en atac. Les santcugatenques han plantat cara, però ha estat insuficient, i el Logroño s'ha endut el primer període per 16 a 25.

Al segon set la dinàmica s'ha repetit, amb un Sant Cugat un pèl més desconnectat del partit. Les jugadores locals s'han trobat amb dificultats per fer pujar punts al marcador, i el Logroño ho ha aprofitat per distanciar-se gràcies a un parcial quasi insalvable. Finalment, el set ha caigut de la banda visitant per 13 a 25.

El fet d'anar per darrere en el marcador ha fet reaccionar a les santcugatenques. L'equip de Rafa Ruiz ha mostrat la seva millor versió al tercer set, que tot i acabar perdent per 20 a 25, ha donat pistes de com pot arribar a jugar quan sap dominar la pressió.

El tècnic de l'equip vermell-i-negre, Rafa Ruiz, ha destacat a Cugat.cat que 'l'equip ha anat de menys a més' i que amb el 0 a 2 's'han deixat anar i han jugat millor'. El partit també ha suposat el debut a casa del nou fitxatge del Volei Sant Cugat, Amanda Mckinzie.

Rafa Ruiz

Crec que hem anat de menys a més. Elles són molt superiors físicament. Al final hem millorat, ens hem deixat anar.