El DSV Volei Sant Cugat encara un 2019 marcat per l'objectiu de la permanència


  • Comparteix:

El conjunt vermell-i-negre / Foto: Cugat.cat

El conjunt vermell-i-negre / Foto: Cugat.cat

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat encara el 2019 amb l'objectiu de passar pàgina i deixar enrere una primera meitat de temporada marcada per la ratxa de derrotes. L'arribada d'Amanda Mckinzie ha de donar ales a l'equip en la faceta ofensiva i liderar un conjunt en hores baixes necessitat de punts.

ESCOLTA-HO

El 4 de setembre d'aquest 2018, el DSV Club Voleibol Sant Cugat tancava la seva plantilla amb la incorporació de la jugadora nord-americana Colleen King, el fitxatge estrella del conjunt vermell-i-negre per afrontar una nova temporada a la Lliga Iberdrola. Amb un gran potencial ofensiu, King arribava a Sant Cugat per liderar l'equip i marcar la diferència després de la marxa de cinc jugadores amb un pes important.

El conjunt santcugatenc es va estrenar a la competició amb un derbi contra el Barça, on tot i perdre per 0 sets a 3, va demostrar poder plantar cara fins i tot als totpoderosos de la divisió. L'equip ho va fer sense King, que va arribar lesionada a la pretemporada i no va poder debutar. Després d'un mes de l'estrena en lliga del Volei Sant Cugat i sense haver aconseguit cap victòria, el club anunciava que la nord-americana King deixava la plantilla. Tot i recuperar-se de la lesió, la jugadora va preferir marxar. Un contratemps per al club i per l'entrenador, Rafa Ruiz, que havia dissenyat l'equip amb Colleen King com a referència.

I quan has de prescindir forçosament de la teva estrella, les conseqüències no es fan esperar. El Volei Sant Cugat ha encadenat en aquesta primera volta de la Superlliga onze derrotes consecutives, guanyant només nou sets dels 42 que ha disputat. Cap victòria per les santcugatenques, que després de cada derrota, i com explicava el Rafa Ruiz, entraven en una espiral negativa d'ànims que tampoc ajudava.

Amb l'equip cuer i a 4 punts de la salvació, arribava l'esperança. Una nova jugadora, també nord-americana, s'incorporava per reforçar la plantilla i cobrir el buit que havia deixat King. Tot i de moment només conèixer la desfeta amb el seu nou equip, Amanda McKinzie ja ha demostrat el seu potencial, liderant la faceta ofensiva.

El Volei Sant Cugat s'ho juga tot a la segona volta. 11 partits que han de ser 11 finals. Cal deixar enrere els ànims de la primera volta, fer un reset per Nadal, i tornar amb les màximes forces per afrontar un segon tram de temporada dur, però, alhora, esperançador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.