El DSV Club Voleibol Sant Cugat es proclama campió de la Copa d'Espanya infantil i cadet


  • Comparteix:

Les jugadores del cadet del Volei Sant Cugat amb el títol de la copa d'Espanya / Font: Cristofer Cornejo

Les jugadores del cadet del Volei Sant Cugat amb el títol de la copa d'Espanya / Font: Cristofer Cornejo

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha alçat la Copa d'Espanya en les categories cadet i infantil disputades aquest cap de setmana. El Barça ha estat la víctima en dues finals que s'han jugat a Valladolid i Guadalajara, respectivament. A més, un altre conjunt cadet s'ha penjat un bronze després de superar el San Igancio en el duel pel tercer graó del podi. El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha participat en la Copa d'Espanya amb 17 conjunts entre les categories juvenil, cadet i infantil.

La base del DSV Club Voleibol Sant Cugat segueix registrant èxits estatals. En la Copa d'Espanya disputada des de divendres fins aquest diumenge, l'entitat santcugatenca s'ha penjat dos ors i un bronze. L'equip cadet que dirigeix Cristofer Cornejo ha pujat al graó més alt de podi després de superar el Barça per 2-0 en la final disputada al pavelló de la Pisuerga de Valladolid. Les santcugatenques no han tingut problemes per a superar les blaugrana en cap dels dos sets (25-10 i 25-15). Per la seva banda, el cadet que entrena Lluc Forn s'ha penjat la medalla de bronze després de guanyar el San Ignacio asturià.

En la Copa d'Espanya infantil, el DSV Club Voleibol Sant Cugat també ha situat un equip al graó més alt del podi. En una final pràcticament perfecta, el conjunt santcugatenc, que dirigeix Joshua Pérez, ha atropellat el Barça sense miraments (25-16 i 25-14). Ha estat l'actuació més destacada d'entre els vuit equips infantils que han disputat la Copa d'Espanya a Guadalajara.




Joshua Pérez

Hem fet un bon torneig i hem guanyat tots els partits. Sumem experiència i confiança. Ens anirà bé de cara a la propera part de la temporada



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.