El DSV- Club Voleibol supera l'Emevé i surt del descens per primera vegada a la temporada


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat supera (3-1) l'Emevé a la jornada 15 de la Lliga Iberdrola i surt del descens per primera vegada aquesta temporada. Les de Rafa Ruiz puntuen per quarta jornada consecutiva i canvien la dinàmica de la primera volta. L'equip jugarà la propera jornada una altre matx vital per la permanència davant el Madrid Chamberí que suma dos punts més que les santcugatenques.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat continua en una gran dinàmica de joc i resultats i aquesta jornada ha tingut un premi excepcional, sortir del descens. Les santcugatenques han sortit molt endollades i s'han endut els dos primers sets amb parcials molt ajustats. 25 a 23 a la primera mànega amb moltes errades de tots dos conjunts i 25 a 21 en el segon amb una gran efectivitat des de la xarxa de les de Rafa Ruiz. El tercer set ha estat un malson per a les santcugatenques que han vist com les gallegues s'enduien el parcial per 22 a 25.

Els fantasmes d'una possible remuntada han sobrevolat per Valldoreix, però ràpidament s'han esvaït amb un Volei Sant Cugat pletòric en atac i efectiu en defensa. Set per 25 a 16 per a les santcugatenques i matx guanyat. Alegria desfermada del DSV Volei Sant Cugat. L'equip jugarà la propera jornada una altre matx vital per la permanència davant el Madrid Chamberí que suma dos punts més que les santcugatenques



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.