El DSV Voleibol Sant Cugat torna amb les mans buides de Tenerife


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

El DSV Voleibol Sant Cugat cau (3-0) en la seva visita al La Laguna de Tenerife a la dinovena jornada de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz han anat de més a menys i en el tercer set han estat incapaces d'aixecar el partit, veient-se clarament superades pel conjunt insular.

Dos primers sets competits (25-20 i 25-18), on les canàries han estat millors, han donat pas a un tercer on les santcugatenques s'han enfonsat davant un La Laguna que ha passat per sobre literalment de les vermell-i-negres (25-11). Els errors han condemnat a un Voleibol Sant Cugat on Mireia Orozco ha estat però la màxima anotadora del partit amb 14 punts, tot i que en les canàries han brillat Taylor Mims i Mame Diouf, amb 10 punts cadascuna.

Amb la derrota les vermell-i-negres es mantenen a quatre punts del descens, tot i que hauran d'estar atentes al resultat de l'Elx, equip que marca el descens, en la seva visita al Las Palmas de Gran Canaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.