El Volei Sant Cugat estrena nova web i pla de patrocini

El club santcugatenc vol potenciar la marca de l'entitat i donar més visibilitat a la seva tasca diària


  • Comparteix:

Aspecte de la nova web del club / Foto: Voleibol Sant Cugat

Aspecte de la nova web del club / Foto: Voleibol Sant Cugat

El Club Voleibol Sant Cugat ha estrenat nova pàgina web per donar més visibilitat a la tasca diària de l'entitat i potenciar la marca del club, de la ciutat i dels seus patrocinadors. Una web que anirà creixent, com ha informat el Volei Sant Cugat, al mateix ritme que el club i amb les aportacions dels socis i sòcies. A la nova pàgina s'hi pot descobrir la història del club i el seu palmarès, els diferents equips que conformen les seccions, els patrocinadors i els esdeveniments. La web també ofereix la possibilitat de seguir en 'streaming' i en directe el partit del sènior que milita a la Lliga Iberdrola.

El Volei Sant Cugat també té presència a les xarxes socials. El club compta amb perfils a Instagram, Facebook i Twitter.

Nou pla de patrocini
A més de DSV, Grifols, Securitas i Sorea, els principals patrocionadors del club, se sumen a l'aposta pel volei santcugatenc MSC Aigua, Aventura 96, La Colmena Creativa i Happyornot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.