El DSV-Voleibol Sant Cugat s'acomiada de la temporada amb derrota davant l'Alcobendas

Les de Rafa Ruiz diuen adéu al curs 2018-2019 amb la certesa que seguiran a Superlliga la temporada que ve

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat s'acomiada de la temporada amb derrota (1-3) davant l'Alcobendas en l'última jornada de la Superlliga femenina. Les de Rafa Ruiz no han pogut donar una alegria als assistents del pavelló de Valldoreix davant d'un rival de la part alta de la taula que buscava un resultat favorable de cara al play-off pel títol de lliga. L'equip de Sant Cugat posa el punt final al curs en novena posició amb 20 punts.

L'inici del primer set ha estat igualat. Les locals, amb la permanència al sac i poc en joc, volien acomiadar-se dels seus amb una victòria mentre que l'Alcobendas necessitava un triomf que les reforcés per la fase final de la lliga. La inèrcia de tots dos equips ha situat a les madrilenyes per davant, que s'han imposat en el primer període 17 a 25.

Les de Sant Cugat no han fet acte de presència en un segon set de domini visitant. L'equip de Rafa Ruiz ha sucumbit al potencial de l'Alcobendas sense oferir resistència i les visitants han obert una escletxa de 12 punts per fer el 0 a 2 amb un contundent 13 a 25.

Ara bé, quan semblava que el partit ja estava dat i beneït ha arribat la reacció santcugatenca. Les locals han liderat joc i marcador en un tercer set en què la santcugatenca Amanda McKenzie s'ha mostrat molt prolífica en el remat. L'empenta del Club Voleibol Sant Cugat ha permès retallar distàncies amb un ajustat 25 a 20.

La màxima igualtat de l'últim set l'ha trencat el rival. Les de Rafa Ruiz han perseguit l'Alcobendas en el marcador però finalment les de Madrid s'han despenjat per fer l'1 a 3 definitiu per 19 a 25.

Amb aquesta derrota el DSV-Club Voleibol Sant Cugat diu adéu a la temporada amb la seguretat que, per quart any consecutiu, seran a Superlliga el curs vinent.

Rafa Ruiz

Ens hem sobreposat a tot el que va anar malament a la primera volta. Estem especialment contents per com ha reaccionat l'equip.