El Volei Sant Cugat inicia amb bon peu la Lliga Catalana davant l'Esplugues


  • Comparteix:

Plantilla del DSV- Voleibol Sant Cugat per a la nova temporada / Font: Volei Sant Cugat

Plantilla del DSV- Voleibol Sant Cugat per a la nova temporada / Font: Volei Sant Cugat

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat prepara el debut a la Lliga Iberdrola amb la disputa de la Lliga Catalana, primera competició oficial de la temporada. Les de Rafa Ruiz han guanyat (3-1) a la primera jornada davant l'Esplugues i els dos propers partits seran davant el Vall d'Hebrón i el CV Barcelona. Les santcugatenques han incorporat les centrals Alba Koehler i Camila Maldonado del FC Barcelona i la receptora nord-americana Sarah Blomgren procedent de la Universitat de Califòrnia.

El DSV Club Voleibol Sant Cugat té els ulls posats en el debut a la Lliga Iberdrola el 12 d'octubre a la pista del l'Avarca Menorca. Les santcugatenques estan intensificant el ritme i tenen en la Lliga Catalana, una de les proves més exigents. De moment ja han sumat el primer triomf davant l'Esplugues. Ara resten dos partits més per veure qui s'alça amb el primer títol. El matx davant el Vall d'Hebrón encara no té data, però sí el del CV Barcelona, el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.