El DSV Volei Sant Cugat, el Sant Just i el Unionvolley Pinerolo, campions del Torneig Internacional del Volei Sant Cugat

Centenars de jugadors i jugadores han omplert els pavellons de la Rambla del Celler, de Valldoreix i de la Floresta en la 16a edició de la cita


  • Comparteix:

Imatge del torneig / Foto: Ajuntament

Imatge del torneig / Foto: Ajuntament

El DSV Volei Sant Cugat, el CV Sant Just i el Unionvolley Pinerolo s'han proclamat campions de la 16a edició del Torneig Internacional del Volei Sant Cugat en les categories infantil, cadet i juvenil respectivament. Centenars de jugadors i jugadores han omplert els pavellons de la Rambla del Celler, de Valldoreix i de la Floresta en la cita més internacional del club santcugatenc, que enguany ha portat a la ciutat set conjunts estrangers en l'edició amb més representants europeus de la història del torneig.

La representació internacional ha arribat enguany amb tres equips italians, dos de francesos i un d'eslovè. El Unionvolley Pinerolo, campió de la categoria or juvenil, el Tor Spaienza i el Scuelo di Pallavolo Anderlini han estat els conjunts procedents d'Itàlia que han participat en el torneig. El Sens Olympique i el Volley Gruissan ho han fet en representació francesa, mentre que el KRIM Liubliana ho ha fet en representació d'Eslovènia.

Els equips catalans han representat el gruix dels conjunts participants, als quals s'hi han unit l'Alcobendas, el Getxo i el Voleibol Rivas, que han estat els conjunts de l'Estat espanyol que també han jugat el torneig. D'aquesta manera, i després de tres jornades de partits al municipi, el Volei Sant Cugat ha tornat a reunir el millor voleibol de base a nivell europeu amb l'objectiu de formar els seus jugadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.