El Volei Sant Cugat mostra símptomes de millora però es queda a les portes dels punts contra l'Haro Rioja

Les de Rafa Ruiz cauen 1 set a 3 tot i jugar el millor partit del que va de temporada davant un rival de la part alta de la taula

El DSV Club Voleibol Sant Cugat mostra símptomes de millora però no suma cap punt davant l'Haro Rioja (1-3) a la sisena jornada de la Lliga Iberdrola. Tot i jugar el millor partit del que va de temporada, les santcugatenques només s'han pogut imposar en un set al conjunt visitant, que ha estat més encertat als trams finals de cada període. Amb aquesta derrota, el Volei Sant Cugat continua antepenúltim amb 3 punts, a l'espera del resultat del Barça.

El primer set del partit se l'ha endut l'Haro Rioja, que ha estat un punt per sobre les santcugatenques. Tot i tenir ben encarrilat el període, les visitants han vist com el Volei Sant Cugat ha anat retallant punts en el marcador fins a situar-se 23 a 21 i tenir a tocar la culminació de la remuntada. Les de La Rioja, però, han estat més contundents en els punts decisius i han aconseguit endur-se el primer set després d'un parcial de 0 a 4.

Al segon període, s'han canviat les tornes i ha estat el conjunt vermell-i-negre qui ha manat en el marcador. Gràcies a la millora defensiva i l'encert en atac, el Volei Sant Cugat s'ha imposat per 25 a 18 i ha pogut igualar el partit amb certa comoditat.

Una millora que ha obtingut la resposta de l'Haro Rioja al tercer set. Les visitants han posat una marxa més i s'han tornat a avançar en el còmput global amb un 17 a 25, obligant a les santcugatenques a guanyar el següent set per poder sumar punts i tenir opcions d'endur-se la victòria.

Finalment, el Volei Sant Cugat s'ha quedat a les portes tant d'empatar el partit com de sumar un punt per començar a deixar enrere la zona baixa de la classificació. Tot i mostrar la seva millor versió i acariciar la victòria en el quart set, les vermell-i-negres han acabat sucumbint davant l'Haro Rioja, que s'ha endut el parcial per 23 a 25.

L'entrenador de les vermell-i-negres, Rafa Ruiz, ha destacat el partit com 'el millor de la temporada' i ha lamentat no haver acabat sumant cap punt. A la propera jornada, el Volei Sant Cugat es veurà les cares amb l'Algar Surmenor.

Rafa Ruiz

Els dos equips hem jugat un bon partit. L'Haro era superior a priori però hem plantat cara. Hem jugat el millor partit de la temporada, és una llàstima no haver sumat cap punt.