VOLEIBOL: El CVSC cau per 3 sets a 0 enfront el Ciudad de las Palmas

Voleibol

Publicat el 19/des/04 per Marc Illa

El Club Voleibol Sant Cugat perd davant el Ciudad de Las Palmas per tres sets a zero. Les santcugatenques no poden amb un rival que es mostra superior en el decurs del partit malgrat els ajustats parcials. Amb aquesta derrota les jugadores de Marc Llinàs continuen en zona de descens a lliga FEV.

El Club Voleibol Sant Cugat va patir una nova derrota en el primer partit de la segona volta contra el Ciudad de Las Palmas per 3 sets a 0. Les santcugatenques no van estar gaire encertades. Quan a un equip no li funciona la recepció, el joc de les centrals desapareix i per tant el bloqueig rival només s'ha de preocupar de les jugadores de punta i de les oposades el resultat no pot ser un altre que la derrota. Per això, el tècnic del CVSC, Marc Llinàs va destacar el que és necessari per mantenir-se a la Superlliga.

Marc Llinàs

Els fonament d'un equip per mantenir-se a la superlliga són un bon servei i un bon atac per quatre

En el primer set, el Sant Cugat va començar molt fort, com sempre, jugant amb fluïdesa, i marcant punts amb facilitat. El Ciudad de Las Palmas, va reaccionar i va començar a castigar amb el seu servei la recepció santcugatenca, incapaç de rebre amb comoditat. Finalment l'electrònic ens mostrava un 25 a 21 favorable a les illenques.

En el segon set les de Marc Llinàs van començar com si d'un inici de partit es tractés.Jugant fort i deixant clar que no donava el seu braç a tòrcer. De nou el servei i l'atac de punta de les canàries feia molt de mal al conjunt vallesà imposant-se per 25 a 22.

En el tercer i darrer set el Club Voleibol Sant Cugat va afluixar i simplement es va deixar endur pel ritme imposat pel conjunt del Ciudad de Les Palmas.

Marc Llinàs es queixava del mal joc mostrat pel seu equip i no pas de la derrota.