VOLEIBOL: Demà podria debutar el nou fitxatge del Sant Cugat, l'argentina Bibiana Dominkó

Voleibol

Publicat el 21/des/04 per David Rodriguez

El Club Voleibol Sant Cugat fitxa a l'argentina Bibiana Dominkó, una col.locadora que ja va estar al club santcugatenc la temporada passada. Tot i aquesta incorporació l'entrenador vermell-i-negre, Marc Llinàs, continua reclamant una jugadora per la posició de quatre.

Bibiana Dominkó torna a les files del Club Voleibol Sant Cugat fins a final de temporada.
L'argentina, que ja ha acabat la lliga del seu país ha decidit tornar a Sant Cugat per jugar amb l'equip de Marc Llinàs la segona volta de la Superlliga Femenina. La presència de Dominkó en l'equip vermell-i-negre pot solucionar alguns problemes en el joc del conjunt santcugatenc. La jugadora argentina ocupa la posició de col.locadora i no de quatre, que és en realitat la que necessita cobrir el CVSC. L'entrenador, Marc Llinàs, diu que tot i estar content amb la feina de les col.locadores de l'equip, Dominkó serà una altre ajuda important.

Marc Llinàs

Dominkó ajudarà a l'equip.


El mateix Llinàs parla de les característiques de l'argentina Dominkó.

Marc Llinàs

És una bona jugadora i les seves característiques són molt bones per l'equip.


Llinàs es mostra satisfet pel fet de tenir una col.locadora i parla de les negociacions que està portant a terme la directiva per fitxar una jugadora de quatre.

Marc Linàs

La directiva està treballant per fitxar a una jugadora de quatre.


Bibiana Dominkó debutarà demà dimecres en partit oficial de la Superlliga entre el CVSC i l'Alvemaca Excèntric de Canàries.