El DSV- Volei Sant Cugat haurà de completar una gran segona volta per mantenir-se

Les santcugatenques estan a 5 punts de la permanència a la Lliga Iberdrola


  • Comparteix:

Les santcugatenques volen mantenir-se a Lliga Iberdrola / Font: Guillem Babistch

Les santcugatenques volen mantenir-se a Lliga Iberdrola / Font: Guillem Babistch

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat, penúltim, té un únic repte per aquest 2020, mantenir-se a la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz estan a cinc punts de la permanència i necessiten completar una segona volta de campionat brillant si volen tenir opcions de permanència. Les santcugatenques inicien el segon tram de la temporada rebent aquest dissabte, l'Avarca Menorca, segon classificat.

Repetir el mateix guió

El DSV- Volei Sant Cugat haurà de tirar d'èpica a la segona volta de campionat per mantenir-se a la Lliga Iberdrola. Les últimes tres temporades la salvació també s'ha edificat en el segon tram de la temporada i un dels secrets és convertir en un fortí el pavelló de Valldoreix. La plantilla no rendeix com s'esperava i aquest fet s'està notant en els darrers punts de cada set on no s'aconsegueix aquesta regularitat necessària per guanyar els partits. Un 2020 per al DSV-Club Voleibol Sant Cugat amb un repte majúscul, la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.