El DSV- VoleiSant Cugat perd un partit molt igualat a la pista del Kiele

Les de Rafa Ruiz han caigut per 3 sets a 1 després de disputar un últim set vibrant

Imatge d'arxiu. / Autor: Cugat Mèdia.

Voleibol

Publicat el 11/gen/20 per Bruno Fortea

El primer equip femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut 3-1 (25-17, 23-25, 25-22 i 28-26) a la pista del Kiele Socuéllamos, en un partit molt igualat corresponent a la jornada 13 de la Lliga Iberdrola. Les vermell-i-negres s'han acabat enfonsant en el quart set en un final molt ajustat. Amb aquesta derrota davant un conjunt de la part baixa de la taula, el Sant Cugat ha deixat escapar una altra oportunitat per apropar-se a la salvació, i torna a casa en penúltima posició sense poder sumar cap punt.

El Kiele ha començat el primer set agafant un marge de cinc punts que el conjunt santcugatenc no ha pogut recuperar en tot el període. Un 6 a 1 inicial que ha complicat molt la vida a les vermell-i-negres, obligades a anar a remolc durant els primers minuts del partit. Les santcugatenques han aconseguit situar-se a només quatre punts del conjunt local al final del set amb un 21 a 17 que ha donat esperances a les de Rafa Ruiz. El Kiele, però, més efectiu en el vessant ofensiu, ha aconseguit mantenir la diferència fins al final del set, que s'ha acabat enduent per 25 a 17.

El Sant Cugat ha reaccionat en un segon set molt més igualat. Les vermell-i-negres han millorat el joc ofensiu i han exhibit més resistència en defensa, fins al punt de dur la iniciativa en el marcador durant la major part del set. Però les santcugatenques han abaixat la guàrdia i han acabat demanant l'hora per endur-se un set que tenien aparentment controlat. El Kiele ha empatat a 21 punts i, a partir d'aquí, s'ha desfermat un final mogut en què el marcador anava d'un punt amunt a un punt avall. El nerviosisme del Kiele en les dues últimes jugades ha decantat el set a favor del Sant Cugat per 23 a 25 punts.

La igualtat ha marcat l'inici del tercer set, en què s'ha produït un intercanvi de cops entre els dos equips, però amb el Kiele liderant sempre el marcador. A poc a poc, el conjunt castellano-manxec ha anat posant terra pel mig fins al punt de situar-se set punts amunt amb el 21 a 14. Per intentar aturar la sagnia defensiva del Sant Cugat, Rafa Ruiz ha demanat dos temps morts que han fet reviure l'equip. Les vermell-i-negres han retallat diferències, però s'hi han posat massa tard. Al final, el Kiele ha guanyat el set per 25 a 22.

Amb un marcador global de 2 sets a 1 en contra, el Sant Cugat ha sortit a la pista sabent que totes les opcions de seguir amb vida en el partit depenien de guanyar el quart set. Les vermell-i-negres han sortit més endollades i han obert forat situant un 6 a 11 inicial al marcador. Tot i anar a remolc, el Kiele ha tornat a entrar en escena fins a aconseguir empatar a 19 punts. Això ha fet reaccionar el Sant Cugat, que ha tornat a fer una embranzida per arribar als 24 punts, a un per guanyar el set. Però quan tot semblava dat i beneït, el Kiele ha tornat a igualar el set a 25 i endur-se el matx.

En un final d'infart a cara o creu, i amb polèmica arbitral inclosa, les santcugatenques s'han esfondrat davant la potència ofensiva del Kiele i la pressió ambiental que exercia el pavelló de Socuéllamos. Al final, les castellano-manxegues han situat un 28 a 26 final per endur-se el set i la victòria en un partit vibrant. D'aquesta manera, el Sant Cugat ha perdut una bona oportunitat per apropar-se a la salvació, i continua penúltim amb cinc punts. La propera jornada rebrà el Voleibol Las Palmas a casa.