El Volei Sant Cugat perd per la via ràpida contra Las Palmas i encadena la setena derrota consecutiva

Les vermell-i-negres no aixequen el cap i s'enfonsen a la zona de descens de la Lliga Iberdrola

El DSV Club Voleibol Sant Cugat cau per la via ràpida contra l'IBSA Las Palmas (0-3) i encadena la setena derrota consecutiva a la Lliga Iberdrola. Les vermell-i-negres només han mostrat el seu vessant competitiu al segon i al tercer set, però no ha estat suficient per trencar amb la dinàmica negativa que arrossega l'equip des de l'inici de la temporada. La setmana que ve, les santcugatenques es veuran les cares amb el Madrid Chamberí en un duel vital per la permanència.

El partit ha començat amb l'equip canari imposant-se amb certa comoditat davant un conjunt santcugatenc que ha saltat a la pista sense les idees gaire clares. L'IBSA Las Palmas ho ha aprofitat per agafar ràpidament una renda de sis punts que ha obligat al Volei Sant Cugat a anar a remolc. La dinàmica, que s'ha acabat repetint al llarg de tot el partit, ha provocat que les visitants hagin tancat el primer set sense dificultats, amb un resultat de 17 a 25.

Al segon set, les de Rafa Ruiz s'han posat les piles i fins i tot han aconseguit mantenir un marge de diferència amb Las Palmas de cinc punts durant gairebé tot el parcial. Més contundents en atac i concentrades en la faceta defensiva, el Volei Sant Cugat ha millorat considerablement el seu joc i ha mostrat símptomes de poder disputar els punts amb l'equip visitant. Al tram final del set, però, i com ja acostuma a ser habitual en els moments decisius del partit, la pressió ha fet efecte en les jugadores vermell-i-negres, que s'han deixat remuntar amb un parcial de 0 a 7 i han perdut una oportunitat d'or per empatar el partit.

Perdre el segon període ha semblat afectar en un principi a les santcugatenques, que han vist com a l'inici del tercer set Las Palmas ha posat terra de per mig i ha fet una passa endavant cap al triomf. A mesura que ha avançat el duel, però, el Volei Sant Cugat ha tornat a mostrat una bona versió i ha igualat l'enfrontament per arribar als punts finals amb opcions de forçar el quart set. Amb el set empatat a 22, però, el conjunt visitant no ha perdonat i ha tancat el partit enduent-se els tres punts definitius.

L'entrenador del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha destacat el bon joc de l'equip en el segon i el tercer període però ha lamentat que, novament, l'equip perdi la seva fiabilitat quan arriben els moments claus del partit.