El Volei Sant Cugat guanya el derbi contra el Barça i fa un pas de gegant cap a la permanència

El conjunt vermell-i-negre retalla distàncies amb el Madrid Chamberí, l'equip que marca la zona segura de la classificació


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat guanya el derbi contra el Barça (3-0) i fa un pas de gegant cap a la permanència en la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz no han donat opcions a les blaugrana i se situen amb 10 punts a només un del Madrid Chamberí, l'equip que marca la zona segura. Les santcugatenques donen així continuïtat a la bona dinàmica iniciada la setmana passada amb la remuntada contra l'equip madrileny i s'aferren encara més a la salvació amb, això sí, sis jornades per davant.

El primer set s'ha tenyit de vermell-i-negre amb certa facilitat per al conjunt local amb un resultat de 25 a 15. El Volei Sant Cugat ha estat sempre per davant en el marcador gràcies a la contundència en atac i a les mancances del Barça, el cuer de la competició. Només començar el període les de Rafa Ruiz han obert una escletxa suficientment gran per jugar amb tranquil·litat i continuar amb la confiança assolida a Madrid el cap de setmana passat.

Al segon set, però, les blaugrana han posat una marxa més i la igualtat s'ha apoderat del protagonisme del partit. Les visitants han manat en el marcador durant bona part del parcial i han mostrat una faceta molt més competitiva. El Volei Sant Cugat, per la seva banda, no ha deixat escapar les blaugrana i ha seguit insistint fins que ha aconseguit empatar el joc i obrir una escletxa en l'electrònic que ha posat de nou coll amunt el partit per al Barça. Tot i la millora de les visitants, les santcugatenques han tornat a demostrar més intensitat i encert i han acabat sentenciant el set amb un 25 a 20 a favor.

Al tercer i definitiu set s'ha mantingut la dinàmica del segon. Intercanvi de punts entre els dos equips que s'ha allargat fins al tram final del període, amb qualsevol dels conjunts amb opcions de guanyar. Així com al segon set, l'esforç del Volei Sant Cugat ha tingut la seva recompensa i, sumat als errors del Barça, el conjunt de Rafa Ruiz ha pogut distanciar-se en el marcador per sentenciar definitivament el derbi amb un 25 a 18.

L'entrenador del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha explicat que la victòria era necessària per poder continuar vius a la competició. Ruiz ha posat en valor el treball de les jugadores, ja que han permès que l'equip hagi entrat en una dinàmica guanyadora que les deixa a només un punt de la permanència. La setmana que ve, el conjunt santcugatenc visitarà la pista de l'Haro Rioja.


Rafa Ruiz

Era necessària la victòria. Era molt important després de la victòria contra el Madrid Chamberí. No guanyar avui era dir adéu pràcticament a la permanència, i ara estem a només un punt del Chamberí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.