El DSV- Club Voleibol Sant Cugat guanya la Superlliga Júnior amb molta superiotat

Les santcugatenques derroten a la final a les amfitriones, el Sayre Décimas canari


  • Comparteix:

Les jugadores vermell-i-negres celebrant el títol / Foto: Cedida

Les jugadores vermell-i-negres celebrant el títol / Foto: Cedida

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat guanya la Superlliga Júnior després de superar (3-0) l'amfitrió, el Sayre Décimas canari. Les santcugatenques aixequen el segon títol d'aquesta competició després d'aconseguir el primer a l 2012 a Valldoreix. El Volei Sant Cugat s'erigeix com el gran dominador estatal de la categoria juvenil.

La Superlliga Júnior la disputen els millors equips en categoria juvenil de tots aquells equips que tenen el sènior a Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han fet un torneig espectacular on han guanyat tot els partits i han demostrat la seva hegemonia.

A la gran final, les santcugatenques han superat les amfitriones amb parcials ajustats en el primer (23-25) i tercer set (20-25) i més ampli en el segon (9-25). Els tècnics Luciano Pérez i Jordi Padro són els entrenadors d'aquest conjunt. La santcugatenca Ariadna Priante ha estat escollida MVP del torneig i que és internacional amb la selecció espanyola.

L'entrenador del juvenil del Volei Sant Cugat, Luciano Pérez, ha felicitat les seves jugadores per jugar a un nivell molt alt durant els set partits que han disputat, els quals han guanyat tots per 3 sets a 0.

El Volei Sant Cugat ha assolit dos subcampionats a les edicions de 2016 i 2018.




Luciano Pérez

La veritat és que hem jugat un torneig espectacular. Hem guanyat tots els partits per 3 sets a 0. Hem estat a un nivell molt superior a la resta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.