El DSV- Volei Sant Cugat planta cara davant la Laguna, però es veu superat al final

Les santcugatentques han exhibit bon joc, però han sucumbit davant el quart classificat


  • Comparteix:

Les santcugatenques han perdut a la pista de la Laguna / Font: Guillem Babistch

Les santcugatenques han perdut a la pista de la Laguna / Font: Guillem Babistch

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (3-1) a la jornada 18 de la Lliga Iberdrola, però continua fora del descens a falta de tres jornades per acabar la competició. Les santcugatenques han plantat cara davant el quart classificat i fins i tot han tingut opcions d'endur-se algun set més. Les de Rafa Ruiz tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran la visita de l'Alcobendas, tercer classificat.

Rival complicat, pista exigent i pressió per sumar algun punt. Amb aquests condicionants s'ha presentat el DSV-Club Voleibol Sant Cugat a la pista de la Laguna. El primer set ha caigut del bàndol local (25-22), però les santcugatenques han anat per davant de marcador, però ho han desaprofitat en el tram final.

El segon set ha estat per a les de Rafa Ruiz que han exhibit autoritat a la xarxa i s'han imposat (23-25). El tercer i quart període ha estat per a les locals amb parcials ajustats (25-20 i 25-19). Un matx que s'ha perdut per petits detalls, però on l'equip ha demostrat que cada jornada fa les coses millors i competeix de manera més regular. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, ressalta la bona feina de les jugadores, tot i patir una nova derrota.




Rafa Ruiz

Ens torna a passar el de cada jornada. Ens desinflem en els trams finals dels sets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.