Aina Berbel, campiona de la Copa de la Reina, i Maria Sanchís, subcampiona

La Copa de la Reina de voleibol, amb segell santcugatenc


  • Comparteix:

Aina Berbel, campiona de la Copa de la Reina / Font: Aina Berbel

Aina Berbel, campiona de la Copa de la Reina / Font: Aina Berbel

Les exjugadores del DSV- Club Voleibol Sant Cugat Maria Sanchís, subcampiona amb l'Avarca Menorca, i Aina Berbel, campiona amb el Logronyo, han disputat la final de la Copa de la Reina. Les de la Rioja s'han imposat (3-0) en una final disputada a pista menorquina. Berbel suma el segon títol de la temporada després d'aixecar la Supercopa.

Dues de les jugadores destacades dels últims anys al DSV- Club Voleibol Sant Cugat es van enfrontar a la final de la Copa de la Reina. Berbel, va marxar aquesta temporada després de sis temporades al club santcugatenc. Berbel valora el títol aconseguit idavant un rival molt potent. La granollerina lidera la Lliga Iberdrola i espera assolir aquesta competició. Després de la competició domèstica, Berbel espera disputar la Lliga Europea i el Preuropeu amb la selecció espanyola.

Maria Sanchís compleix la primera temporada amb l'Avarca Menorca i ocupa la segona plaça a la Lliga Iberdrola. La col·locadora santcugatenca ha jugat anteriorment amb l'Haro Rioja, FC Barcelona i amb el DSV- Volei Sant Cugat on va iniciar la seva carrera esportiva.




Aina Berbel

L'objectiu és fer el triplet i guanyar la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.