Les opcions de permanència del DSV- Club Voleibol Sant Cugat passen per Valldoreix

Les santcugatenques necessiten guanyar el Cajasol i esperar l'ensopegada del Madrid Chamberí


  • Comparteix:

El DSV- Volei Sant Cugat ha de guanyar aquest dissabte el Juvasa / Font: Guillem Babistch

El DSV- Volei Sant Cugat ha de guanyar aquest dissabte el Juvasa / Font: Guillem Babistch

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat afronta les dues últimes jornades de competició a la Lliga Iberdrola amb opcions de permanència. Les santcugatenques ocupen plaça de descens i estan a un sol punt de la permanència que ocupa el Madrid Chamberí. Les de Rafa Ruiz necessiten guanyar aquest dissabte el Juvasa a Valldoreix i esperar l'ensopegada del Madrid Chamberí a la pista del CV Barcelona, cuer, per mantenir opcions de permanència a la darrera jornada de competició.

Arriba l'hora de la veritat per al DSV- Club Voleibol Sant Cugat on es juga la permanència a la Lliga Iberdrola. Dos partits que marquen el destí de les santcugatenques a la màxima categoria del volei estatal. El primer test arriba aquest dissabte davant el Juvasa, desè, i on tot el que no sigui sumar els tres punts enviaria, molt probablement, l'equip al descens de categoria.

El Madrid Chamberí té un desplaçament fàcil a la pista del cuer, el CV Barcelona, que encara no ha guanyat cap matx. Una jornada, la de dissabte, vital per a tots dos equips. El tècnic, Rafa Ruiz, assenyala la necessitat de guanyar el matx d'aquesta jornada per evitar el descens. A la darrera jornada de lliga, les santcugatenques visiten el vigent campió de lliga, el Logronyo, i el Madrid Chamberí rep l'Haro Rioja, cinquè.




Rafa Ruiz

Tot el que no sigui guanyar a Juvasa i que Madrid Chamberí sumi provocaria el descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.