La Lliga Iberdrola es dona per finalitzada i el Volei Sant Cugat, pendent de la permanència

La Federació Espanyola de Volei decidirà en 'el moment adeqüat' la classificació final

Imatge d'arxiu / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Voleibol

Publicat el 17/mar/20 per Joan Garcia

La Federació Espanyola de Voleibol dona per acabada la Lliga Iberdrola, on milita el DSV-Club Voleibol Sant Cugat, quan falten dues jornades per acabar la competició. El club santcugatenc, penúltim i en descens, ha rebut un comunicat de l'ens federatiu aquest dilluns on s'indica que la resolució de la classificació es dictaminarà en el 'moment més adeqüat'. El coronavirus va suspendre la jornada d'aquest darrer cap de setmana que enfrontava les santcugatenques i el Cajasol de Sevilla.

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat espera conèixer quina serà la resolució de la federació sobre els efectes classificatoris de finalitzar la competició en aquest moment. L'ens federatiu té dues opcions sobre la taula: que la temporada quedi sense efecte classificatori i per tant la permanència seria un fet o que la classificació sigui validada i el descens seria una realitat.

La presidenta del club santcugatenc, Maria Manen, espera que la resolució arribi el més aviat possible per treballar en un o altre escenari. Les santcugatenques havien de jugar davant el Cajasol a Valldoreix i visitar el Logronyo.

El conjunt de Rafa Ruiz ocupava la penúltima posició, a un sol punt de la permanència.


DECLARACIONS

Maria Manen

Esperem que la decisió arribi ben aviat i sigui la permanència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio