El futur del DSV Club Voleibol Sant Cugat a Lliga Iberdrola es decidirà d'aquí a 15 dies

El president de la Federació Espanyola vol que hi hagi descensos i això suposaria el descens de l'equip santcugatenc


Temes relacionats

La Lliga Iberdrola es dona per finalitzada i el Volei Sant Cugat, pendent de la permanència (17/mar/20)


  • Comparteix:

Plantilla del DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Font: DSV Volei Sant Cugat

Plantilla del DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Font: DSV Volei Sant Cugat

El president de la Federació Espanyola de Voleibol defensarà, davant la Comissió Delegada, que la Lliga Iberdrola femenina, competició on juga el DSV- Club Voleibol Sant Cugat, tingui ascensos i descensos. Si aquesta proposta fos aprovada, el conjunt santcugatenc, que és penúltim a un sol punt de la permanència i amb sis per jugar i en zona de descens, baixaria a Superlliga 2. La votació es farà d'aquí a dues setmanes i també hi haurà dues opcions més sobre la taula: temporada nul·la o ampliació dels equips amb no descensos i sí ascensos. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, si el club santcugatenc baixa estudia la possibilitat d'emprendre accions legals contra aquesta decisió.

12 clubs integren la Lliga Iberdrola i la proposta que més consens ha tingut és que la categoria sigui del mateix nombre d'equips, 12. El Volei Sant Cugat ha defensat que es pogués ampliar a 14 amb cap descens i dos ascensos, nul·la o que només baixés un equip, el CV Barcelona que està matemàticament descendit.

Finalment, el president de l'ens federatiu defensarà la de 12 equips amb ascensos i descensos. Aquesta proposta serà defensada a la Comissió Delegada i on hi ha 13 representants amb dret a vot. Aquests 13 vots són de diferents clubs, federacions territorials, comitè d'àrbitres, jugadors i jugadores i altres estaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.