Fitxatge estrella d'Aina Berbel que retorna al DSV- Club Voleibol Sant Cugat

Berbel arriba del Logronyo després d'haver guanyat la Copa de la Reina i la Lliga Iberdrola


Temes relacionats

Aina Berbel, campiona de la Copa de la Reina, i Maria Sanchís, subcampiona ( 4/mar/20)

Aina Berbel fitxa pel campió de lliga, el Logronyo (18/jun/19)


  • Comparteix:

Aina Berbel torna al DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Font: Voleicat

Aina Berbel torna al DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Font: Voleicat

La jugadora granollerina Aina Berbel fitxa pel DSV- Club Voleibol Sant Cugat per a la nova temporada després de guanyar la Lliga Iberdrola i la Copa de la Reina amb el Logronyo, conjunt que ha hagut de desaparèixer. Berbel torna al club santcugatenc després d'una campanya lluny de la nostra ciutat. La nova incorporació és internacional amb la selecció espanyola.

Primera gran sorpresa del mercat d'estiu amb l'arribada d'Aina Berbel a Sant Cugat per jugar a Superlliga 2 després del descens de categoria, tot i que encara hi ha esperança que es mantingui a Lliga Iberdrola si el recurs al Consell Superior d'Esports tira endavant o hi ha alguna renúncia d'algun club.

El que ningú dubta és del compromís d'Aina Berbel i del seu potencial amb el club vermell-i-negre. La desaparició del Logronyo, vigent campió de lliga i copa, ha fet que la granollerina tingués clar que volia tornar a casa. L'entitat santcugatenca l'ha vist crèixer en tot moment.

Berbel torna per ajudar al club i també per seguir cursant els seus estudis de Fisioteràpia. Es mostra molt contenta per jugar a Sant Cugat ja sigui a Lliga Iberdrola o Superlliga 2.

La central de 1'88 metres destaca pel seu fort bloqueig i amb una sacada molt potent i tensa. La internacional espanyola va arribar al club santcugatenc en el segon any de cadet i ha anat evolucionant i pujant fins arribar al primer equip.


Aina Berbel

Torno a Sant Cugat per motius personals i perquè vull ajudar al club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.