Remodelació a fons del Volei Sant Cugat amb Raquel Brun i Aina Berbel com a peces clau

Laura Soares, Marta Garcia, Raquel Brun i Aina Berbel, fitxatges destacats per a la nova temporada


Temes relacionats

ERC exigeix la permanència del DSV- Club Voleibol Sant Cugat al Ministre d'Esports (14/jun/20)

Fitxatge estrella d'Aina Berbel que retorna al DSV- Club Voleibol Sant Cugat (10/jun/20)

Rafa Ruiz seguirà una temporada més com a tècnic del DSV- Club Voleibol Sant Cugat (31/mai/20)


  • Comparteix:

Novetats importants al DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia

Novetats importants al DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia

La plantilla del DSV- Club Voleibol Sant Cugat pren forma de cara a la nova temporada amb quatre incorporacions d'alt nivell amb experiència a Lliga Ibedrola, màxima categoria estatal. Aina Berbel, del Logronyo, Raquel Brun, de l'IBSA canari, Laura Soares, de l'Haro Rioja, i Marta Garcia, del Vall d'Hebrón donen un plus a l'equip que es prepara per jugar a Superlliga 2. El club està pendent del recurs presentat al Consell Superior d'Esports pel descens patit on a la categoria femenina del volei estatsl han baixat dos equips de categoria, Barça i Sant Cugat, però en canvi a la masculina no s'han efectuat descensos.

Plantilla compensada i per retornar a la Lliga Iberdrola. Satsifet i content, paraules del tècnic, Rafa Ruiz, que lloa el potencial d'un equip que ha edificat el 'pla renove' amb arribades consolidades i jugadores que seguiran de la temporada, 4 fitxatges i 4 jugadores renovades, Laura Alcalde, Camila Maldonado, Berta Palau i Natalia Matamoros, seran el nucli dur.

L'arribada d'una col·locadora és una necessitat juntament amb una central o punta, segons Ruiz. La polivalència de la plantilla és una de les grans virtuts per al tècnic.

En el capítol de baixes destaquen Andrea Silva que marxa al Cajasol, Ariadna Priante que s'incorpora a l'IBSA canari, Alba Coeller que retorna al Barça. Paula Garcia ha fitxat per l'Esplugues, tot i que el club volia renovar-la. El cos tècnic ha donat la baixa a Sara Julián que també marxa a l'Esplugues. Mireia Orozco i Aitana Garcia també causen baixa.






Rafa Ruiz

Tenim un equip molt competitiu i amb una plantilla de molta qualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.