El DSV Voleibol Sant Cugat jugarà la temporada que ve a Superlliga 2

La inestabilitat econòmica i la manca de temps per preparar la temporada han fet prendre la decisió al club, que segueix pendent del CSD


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat competirà l'any vinent a la Superlliga 2. El club, que segueix pendent de la resolució del Consell Superior d'Esports (CSD) sobre el recurs que va presentar l'entitat contra el descens, ha decidit inscriure's a la segona categoria estatal en una decisió 'prudent' davant la manca de temps per preparar un projecte per al màxim nivell i la 'inestabilitat econòmica present i futura'. Així, les vermell-i-negres plantegen l'any que ve amb l'objectiu de retornar a la màxima categoria que, injustament al seu parer, han perdut enguany.

La resolució del recurs al CSD serà l'últim capítol d'un conflicte entre el DSV Voleibol Sant Cugat i la Federació Espanyola de Voleibol (FEVB), des que l'organisme va donar per acabades les temporades a la Superlliga masculina i femenina amb una diferència: a la femenina hi hauria descensos i a la masculina no. Aquest litigi, però, va per llarg i es troba encara en període d'al·legacions per part de la federació i no està previst que s'acabi fins la tardor.

Davant aquesta incertesa, per tant, la junta ha decidit competir a Superlliga 2, una categoria amb menors costos econòmics i per la qual ja tenia la plantilla preparada, la temporada que ve. La presidenta de l'entitat, Maria Manén, ha explicat a Cugat Mèdia que és la millor decisió des de totes les vessants, tant l'esportiva com l'econòmica. Està previst que la lliga comenci a finals de setembre.


Maria Manén

La realitat és que hi ha una situació econòmica complicada i internament depenem de patrocinadors que encara estan pendents de confirmar i hi ha un tema esportiu perquè entre confinament i la decisió que estàvem a segona ja hem planificat l'any així.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.