Un DSV- Club Voleibol Sant Cugat amb dues cares es veu superat per l'Avarca Menorca

Les santcugatenques s'han mostrat irregulars en el joc davant un potent i efectiu conjunt menorquí

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (1-3) davant l'Avarca Menorca a la segona jornada de la Lliga Iberdrola. Les balears han sortit molt endollades i s'han endut els dos primers sets, però les santcugatenques han sumat el tercer amb una reacció fulgurant. Les visitants, amb la santcugatenca Maria Sanchis a les seves files, han guanyat el quart set i s'han endut el triomf a Valldoreix, en un partit sense públic pel protocol marcat per la Federació Espanyola.

El conjunt santcugatenc s'ha vist superat en els dos primers sets amb idèntics parcials (19-25) amb inicis molt irregulars de joc amb un Menorca molt potent i dominant a la xarxa. Les males decisions en atac de les jugadores del Volei Sant Cugat han pesat com una llosa i han provocat molts punts a favor de les visitants.

El guió en el tercer quart ha canviat i s'ha vist un conjunt santcugatenc molt decidit a la xarxa i aquest fet ha servit per imposar-se (25-16). En el darrer set s'ha tornat a veure el Volei Sant Cugat dels dos primers parcials i ha sucumbit de manera clara i contundent (11-25).

El tècnic, Rafa Ruiz, espera més regularitat en el joc de les seves jugadores i sobretot més encert en atac. Les santcugatenques visiten la propera jornada la pista de l'Algar Surmenor.