Manen (Volei Sant Cugat): ''Som l'únic equip de Lliga Iberdrola sense jugadores estrangeres''

La presidenta del club santcugatenc ha repassat l'actualitat del club al programa ''Esport en Marxa''


  • Comparteix:

Maria Manen al programa ''Esport en Marxa'' / Font: Cugat Mèdia

Maria Manen al programa ''Esport en Marxa'' / Font: Cugat Mèdia

La presidenta del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Maria Manén, s'ha mostrat ''orgullosa'' per ser l'única plantilla a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, sense cap jugadora estrangera. Manén creu fermament amb el planter santcugatenc i la qualitat de l'actual equip. La màxima mandatària vermell-i-negra ressalta que el projecte d'èxit del club és la formació de les jugadores i el seu caràcter competitiu.

ESCOLTA-HO

Després de nou mesos al capdavant del club, Manén es mostra satisfeta amb la feina feta i també amb el suport dels companys de la junta directiva. Segons Manen, són ''temps difícils'' per la rutina diària de les entitats sumat als protocols i la Covid-19.

El club manté el nombre de llicències de la passada temporada i continua utilitzant diferents equipaments on s'entrenen els més de 20 equips de l'entitat. Manén ha explicat que el club continua formant conjunts competitius que aspiren a guanyar el Campionat de Catalunya i d'Espanya.

L'entitat també demanarà organitzar alguna competició a Sant Cugat com sempre ha fet el club en els darrers anys. Sobre el primer equip, Manén diu que l'objectiu és assolir la permanència i si es pot aconseguir alguna fita més destacada tampoc serà un inconvenient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.