Manen (Volei Sant Cugat): ''Som l'únic equip de Lliga Iberdrola sense jugadores estrangeres''

La presidenta del club santcugatenc ha repassat l'actualitat del club al programa ''Esport en Marxa''

Maria Manen al programa ''Esport en Marxa'' / Font: Cugat Mèdia

Voleibol

Publicat el 13/oct/20 per Joan Garcia

La presidenta del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Maria Manén, s'ha mostrat ''orgullosa'' per ser l'única plantilla a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, sense cap jugadora estrangera. Manén creu fermament amb el planter santcugatenc i la qualitat de l'actual equip. La màxima mandatària vermell-i-negra ressalta que el projecte d'èxit del club és la formació de les jugadores i el seu caràcter competitiu.

Escolta-ho

Després de nou mesos al capdavant del club, Manén es mostra satisfeta amb la feina feta i també amb el suport dels companys de la junta directiva. Segons Manen, són ''temps difícils'' per la rutina diària de les entitats sumat als protocols i la Covid-19.

El club manté el nombre de llicències de la passada temporada i continua utilitzant diferents equipaments on s'entrenen els més de 20 equips de l'entitat. Manén ha explicat que el club continua formant conjunts competitius que aspiren a guanyar el Campionat de Catalunya i d'Espanya.

L'entitat també demanarà organitzar alguna competició a Sant Cugat com sempre ha fet el club en els darrers anys. Sobre el primer equip, Manén diu que l'objectiu és assolir la permanència i si es pot aconseguir alguna fita més destacada tampoc serà un inconvenient.