El DSV- Club Voleibol Sant Cugat supera l'Alcobendas en un matx ple d'èpica

Segon triomf consecutiu de les santcugatenques davant l'Alcobendas, equip de la part alta


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat supera (3-2) l'Alcobendas a la quarta jornada de la Lliga Iberdrola en un matx ple d'alternatives en el joc i amb una durada de dues hores i quart. Les santcugatenques perdien (1-3) i han assolit una remuntada èpica per sumar el segon triomf consecutiu que les situa a la part alta de la classificació. Les de Rafa Ruiz visiten la propera jornada la pista del Kiele.

Alegria, satisfacció, emoció i molta, molta felicitat de les santcugatenques després d'una remuntada històrica. El primer set ha estat llarg amb un marcador de 28 a 26 per a les santcugatenques que han estat molt encertades des de la xarxa. Camila Maldonado i Aina Berbel han liderat el recital ofensiu.

En el segon set, les locals han patit més a la xarxa i les madrilenyes s'han endut el període per (19-25). En el tercer, exhibició madrilenya amb un atac potent i un bon bloqueig que ha deixat el preocupant marcador (16-25). La transformació ha arribat al quart set amb un canvi radical en atac i una solidesa defensiva brillant. 25 a 12 per a les santcugatenques que s'han imposat i han forçat el tie break.

Rafa Ruiz ha enviat un missatge clar per aquest últim període, "jugueu sense por perquè el pitjor rival som nosaltres". Dit i fet. 15 a 12 per a les santcugatenques que han embogit pel triomf assolit.






Rafa Ruiz

Els hi he dit a les jugadores que juguin sense pressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.