El DSV- Volei Sant Cugat planta cara davant el líder, la Laguna, i sucumbeix en un gran partit

Les santcugatenques han caigut per 3 sets a 1, però han tingut opcions de forçar el tie break

Les santcugatenques han fet un bon partit a la pista del líder / Font: Volei Sant Cugat

El DSV-Volei Sant Cugat perd (3-1) a la pista del líder, el Sanaya Libby's La Laguna, en un partit molt igualat corresponent a la jornada set de la Lliga Iberdrola. El partit s'ha decidit en un frenètic quart set que podia haver caigut de qualsevol bàndol. Derrota cruel per al Volei Sant Cugat que ha tingut a tocar el tie break contra les primeres classificades de la lliga. Les noies entrenades per Rafa Ruiz han plantat cara en tot moment al rival més fort de la lliga i les ha posat contra les cordes en molts moments del partit.

El DSV-Volei Sant Cugat ha estat capaç de començar el partit guanyant, i s'ha endut el primer set per (19-25). Un set en el que santcugatenques han dominat el marcador en tot moment i han mostrat una molt millor imatge que les locals. De fet han arribat a tenir màximes diferències de set punts i tot i una tímida reaacció de les locals, el Volei Sant Cugat ha aconseguit el primer set amb claredat.

Al segon set, el Sanaya Libby's La Laguna ha reaccionat i s'ha posat en avantatge des dels compassos inicials. Han arribat a posar-se amb vuit punts per sobre i quan anaven (16-10), el tècnic, Rafa Ruiz, ha hagut de demanar un temps mort. El Sant Cugat ha reaccionat i quan només estaven tres punts per sota l'entrenador canari s'ha vist obligat a frenar el joc del Sant Cugat amb un altre temps mort. Uns punts finals molt disputats que han acabat amb el Sanaya Libby's La Laguna enduent-se el set per (25-20).

A l'inici del tercer set, hi ha hagut un llarg intercanvi de cops entre els dos equips que ha acabat caient del bàndol local per (25-20). La diferència anava d'unes a altres, amb empats entre mig i cap equip aconseguia distanciar-se. Però amb (8-8) el Sanaya Libby's La Laguna ha aconseguit un parcial de cinc punts consecutius i ha trencat una mica el set. Tot i així, el Volei Sant Cugat ha seguit lluitant i han arribat a apropar-se (22-20), però les líders han acabat emportant-se el tercer set.

El darrer i decisiu set ha estat una autèntic espectacle. Igualtat en tots moments, punts disputats i decisions arbitrals difícils. Un set molt tens en el que els dos equips han fet un gran joc i ho han donat tot. Els moments finals del partit han estat frenètics i fins i tot el Volei Sant Cugat ha arribat a tenir dues pilotes de set amb (25-26) i (26-27). Les canàries també havien disposat de dos punts de partit previs i a la tercera ha anat la vençuda. (29-27) punt, set i partit.

El tècnic, Rafa Ruiz, ressalta que "l'equip ha fet un molt bon joc, però les errades en els darrers punts del quart set les han privat d'anar al tie break". Ruiz creu que "han d'evitar aquests errors davant rivals tant potents com l'Haris".

Un partit molt entretingut que deixa amb mal regust de boca a l'equip de Sant Cugat, però que certament ha estat una feina molt meritòria per part de les santcugatenques.