El DSV-Volei Sant Cugat es queda a les portes de disputar la Copa de la Reina

Les vermell-i-negres acaben la primera volta setenes i 10 punts per sobre el descens


  • Comparteix:

Les santcugatenques tanquen la primera volta amb victòria / Font: Cugat Mèdia

Les santcugatenques tanquen la primera volta amb victòria / Font: Cugat Mèdia

El DSV-Volei Sant Cugat ha finalitzat la primera volta de la Lliga Iberdrola en setena posició, amb 16 punts, 10 per sobre del descens i a només 3 d'obtenir una plaça per jugar la Copa de la Reina. Les santcugatenques encadenen tres triomfs consecutius i sumen un balanç de sis victòries i cinc derrotes.

El balanç de les vermell-i-negres en el primer tram de la competició és positiu, amb 6 partits guanyats i 5 perduts. El tècnic, Rafa Ruiz, confessa que estan "molt contents" i que han vençut a "tots els rivals directes".

"L'equip està treballant molt bé i crec que pel que fa a resultats s'està veient una evolució molt clara", explica l'entrenador.

Sobre les possibilitats que van tenir per classificar-se per la Copa de la Reina, Rafa Ruiz admet que ha estat "una llàstima", però que no era "un objectiu principal" i que està "molt satisfet amb el recorregut i la millora del grup".

El DSV-Volei Sant Cugat iniciarà la segona volta aquest dissabte a les quatre de la tarda amb la visita de l'IBSA canari al pavelló de Valldoreix, conjunt contra el qual van caure derrotades per 3 a 0.


Rafa Ruiz

Estem molt contents, hem guanyat a tots els rivals directes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.